Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Dutch Office Fund wint IPD-prijs voor het derde achtereenvolgende jaar

Het CBRE Dutch Office Fund (DOF), een fonds dat wordt gemanaged door CBRE Global Investors, is uitgeroepen tot "het best presterende specialistische fonds binnen Nederland", door IPD, tijdens de IPD European Property Investment Awards. Dit is het derde achtereenvolgende jaar dat het CBRE Dutch Office Fund deze prijs krijgt uitgereikt.

DOF realiseerde het hoogste totaalrendement ten opzichte van de IPD-sector benchmark gemeten over drie jaar tot en met december 2016. Het fonds boekte over drie jaar een totaal rendement van 13,6%, en bleef daarmee 7,7% voor op de sector benchmark.

Ronald van der Waals, fonds manager van het CBRE Dutch Office Fund, zegt hierover: “Wij zijn verheugd dat DOF het best presterende specialistische fonds van Nederland is. Het feit dat wij deze prijs voor de derde achtereenvolgende keer winnen, laat zien dat wij als team er alles aan doen om uitstekende prestaties voor onze investeerders te realiseren. Wij streven ernaar inspirerende omgevingen te creëren waarin mensen graag werken, leven en recreëren."

Het CBRE Dutch Office Fund heeft bij aanvang van het eerste kwartaal van 2017 belegd in 13 gebouwen met een totale waarde van EUR 1,5 miljard. Het fonds is het belangrijkste niet-beursgenoteerde institutionele beleggingsfonds in kantoorpanden van Nederland en één van de belangrijkste investeerders in hoogwaardige gebouwen op dynamische locaties in de vier grote steden in Nederland met kantoren zolas het WTC Amsterdam, WTC Schiphol, WTC Utrecht en de Delftse Poort in Rotterdam. 

« TERUG NAAR HET OVERZICHT