Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

World Trade Center Amsterdam verhuurt 3.017 m2 in het eerste kwartaal van 2014

Amsterdam, 12/05/14– In het eerste kwartaal van 2014 heeft het Real Estate team van World Trade Center Amsterdam, geassisteerd door Jones Lang LaSalle, DTZ Zadelhoff en CBRE, opnieuw een fors aantal verhuurtransacties gerealiseerd.

Er zijn 10 transacties gesloten met nieuwe huurders, in totaal voor circa 977 m². Met 12 zittende huurders is overeenstemming bereikt over de verlenging en/of uitbreiding van hun huurovereenkomst met een gezamenlijk metrage van circa 2.040 m².

De leegstand (direct beschikbaar kantooraanbod) in WTC Amsterdam bedraagt ultimo maart 2014 circa 3.470 m². De leegstand blijft stabiel onder de 4%. De retentiegraad m.b.t. kantoorruimte over het eerste kwartaal van 2014 is 85,38%.

 Nieuwe huurders met een internationaal bereik zijn onder andere:

•          IG Markets Limited, 327 m²

•          Enplas (Europe) B.V., 118 m²

•          Hanwa Europe B.V., 97 m²

 

De huurders die hun contract hebben verlengd of uitgebreid zijn onder andere:

•          Russell Reynolds Associates B.V.

•          W.P. Carey & Co. B.V.

•          MBA Michael Bailey Associates B.V.

•          Atrium European Management N.V.

WTC Amsterdam is in totaal ruim 125.000 m2 Verhuurbaar Vloer Oppervlak (VVO) groot en het metrage kantoorruimte bedraagt meer dan 113.000 m2 VVO. De overige metrage is bestemd voor de voorzieningen, waaronder restaurants, cafés, winkels, het vergader- en conferencecentrum en vele B2B dienstverleners.

Over World Trade Center Amsterdam
World Trade Center Amsterdam is een commercieel zakencentrum op de Zuidas; het commerciële en economische hart van Amsterdam met meer dan 115.000 m² kantoorruimte. Naast kantoorruimte beschikt het WTC Amsterdam over een congres- en vergadercentrum, diverse restauratieve voorzieningen alsmede een groot aanbod aan ondersteunende winkels en voorzieningen. World Trade Center Amsterdam richt zich primair op het huisvesten en samenbrengen van bedrijven alsmede hen voorzien van een waaier van diensten die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering en helpt succesvol te zijn.

World Trade Center Amsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT