Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Global Investors verhuurt ca. 13.500 m2 kantoorruimte in Utrecht

Amsterdam 07/03/2014 - CBRE Global Investors heeft langjarige huurovereenkomsten gesloten met Hogeschool Utrecht en U Diagnostics in het Dalton Office Park in Utrecht. Het betreft ca. 13.000 m2 kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen in de gebouwen aan de Daltonlaan 200 en 300 alsmede 450 m2 met parkeerplaatsen in het gebouw aan de Daltonlaan 400 in Utrecht.

Het Dalton Office Park omvat 7 kantoorgebouwen waarvan CBRE Global Investors er 5 in eigendom heeft en maakt deel uit van Kantorenpark Rijnsweerd. Door de ligging aan de A27 /A 28 vormt het de schakel tussen Rijnsweerd Noord en Uithof/ Utrecht Science Park.

Hogeschool Utrecht maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden die het nieuwe Bestemmingsplan biedt en zal de gebouwen ook intensief als onderwijsruimte gaan gebruiken.

U Diagnostics verricht hoogwaardig onderzoek voor de gezondheidszorg.

Beide huurders zijn nu gevestigd in het Utrecht Science Park. Door de vestiging in het Dalton Office Park blijven zij op loopafstand van het Utrecht Science Park gesitueerd.

CBRE Global Investors sloot de huurovereenkomsten namens het CBRE Dutch Office Fund. Voor de transactie met de Hogeschool Utrecht werd CBRE Global Investors geadviseerd door DTZ Zadelhoff Utrecht collegiaal met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. Jones Lang Lasalle Utrecht adviseerde Hogeschool Utrecht.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT