Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

DVB Bank SE huurt ca. 1.790 m2 in WTC Schiphol Airport

DVB Bank SE heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van ca 1.790 m² kantoorruimte in het World Trade Center (WTC) Schiphol Airport, het betreft de 5e en 6e etage in toren F aan de Schiphol Boulevard 255 te Schiphol Centrum.

DVB Bank is een nichespeler in de bankensector, gericht op de internationale transportmarkt shipping, aviation offshore en transport. Hiermee geeft DVB Bank richting aan haar nieuwe strategie om wereldwijd haar kantoren direct nabij luchthavens te plaatsen. Het hoofkantoor van DVB Bank is gevestigd in Frankfurt. De overige 12 kantoren bevinden zich onder meer in New York, Singapore, Tokyo en Zurich. DVB zal in het eerste kwartaal van 2014 haar intrek nemen in het WTC op Schiphol. Momenteel is DVB nog gevestigd in Rotterdam. CBRE adviseerde bij de transactie namens de verhuurder, WTC Schiphol Airport.

 

Schaub & Partners uit Rotterdam adviseerde en begeleidde DVB Bank SE.

Over WTC Schiphol Airport

WTC Schiphol Airport is één van de meest exclusieve kantoorgebouwen in Nederland en heeft een directe verbinding met de terminal van de luchthaven, Schiphol Plaza en het NS treinstation. Door de centrale ligging en het uitgebreide dienstenpakket van het WTC-concept, is het kantorencomplex aantrekkelijk voor bedrijven met een internationaal werkveld. In het WTC Schiphol Airport zijn bedrijven gevestigd die actief zijn in de luchtvaartsector, financiële dienstverlening en internationale (hoofd)kantoren. Het WTC biedt diverse faciliteiten zoals het WTC Business Center met vergaderruimten, restaurant, coffee corner, LAN hot spots, een bankvestiging en reisbureaus.

World Trade Center Schiphol Airport is een belegging van Schiphol Real Estate, de vastgoeddochter van Schiphol Group, en het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

 

« TERUG NAAR HET OVERZICHT