Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Global Investors verlengt huurovereenkomst met Michael Page International Nederland B.V. voor kantoorgebouw Weena 200 in Rotterdam

Amsterdam, 28/06/13 – CBRE Global Investors en Michael Page International B.V. hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de huurovereenkomst voor circa 708 m² kantoorruimte in kantoorgebouw ‘Weena 200’ aan de Weena 236, 238-240 in Rotterdam. Verhuurder CBRE Global Investors is bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle.

Michael Page is in de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot één van de wereldleiders op het gebied van professionele werving en selectie. Het bureau is gespecialiseerd in de werving van kandidaten voor contracten van bepaalde, onbepaalde en tijdelijke duur voor een wereldwijd klantenbestand. Michael Page heeft locaties in het Verenigd Koninkrijk, op het Europese vasteland, in Azië, Afrika en in Amerika.

In kantoorgebouw ‘Weena 200’ zijn nog een aantal verdiepingen voor de verhuur beschikbaar.  Tevens is het mogelijk om in het nieuwe business center concept van het kantoorgebouw kantoorruimten te huren vanaf circa 30 m². Hiermee richt verhuurder CBRE Global Investors zich ook expliciet op de gebruikersmarkt van Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP).

Kantoorgebouw ‘Weena 200’, een landmarkbuilding midden in het Rotterdam Central District, is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT