Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Global Investors verhuurt circa 1000 m² in WTC Papendorp, Utrecht

Amsterdam, 05/02/14 – CBRE Global Investors en MaxGrip B.V. zijn een langjarig huurcontract overeengekomen voor circa 1.000 m² kantoorruimte in het World Trade Centre Papendorp in Utrecht. Hiermee is MaxGrip de vierde gebruiker in een korte periode welke zich in het WTC vestigt.

Het WTC Papendorp heeft zich de afgelopen periode bewezen als een succesvol kantoorconcept in Utrecht. Huurders als Unit4, Wincor Nixdorf en Regus hebben voor het WTC gekozen en zijn hier alle reeds operationeel. De vele voorzieningen, als ook de mate van flexibiliteit verzekeren een geschikt aanbod voor diverse gebruikers. Het bedrijventerrein Papendorp kenmerkt zich door de hoogwaardige uitstraling, de parkachtige inrichting en de uitstekende bereikbaarheid.

WTC Papendorp heeft een oppervlakte van circa 44.300 m² en is onderdeel van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors. De aanwezigheid van het WTC in Papendorp geeft dan ook een positieve impuls aan zowel de stad Utrecht als de regionale kantorenmarkt.

MaxGrip, gespecialiseerd in het bieden van geïntegreerde oplossingen op het gebied van Asset Performance Management, maakt al jaren een substantiële groei door. Dit jaar wil MaxGrip 70 nieuwe medewerkers werven om de verdere groei te faciliteren. De professionele en internationale uitstraling van het WTC Papendorp, goede bereikbaarheid, faciliteiten en de mogelijkheid om in de toekomst verder te groeien heeft er toe geleid dat MaxGrip het WTC Papendorp heeft gekozen als nieuw hoofdkantoor van de organisatie.

CBRE trad tijdens het verhuurtraject op als adviseur van het CBRE Dutch Office Fund en was eveneens verantwoordelijk voor het ontwerp van de centrale publieke ontmoetingsruimte van het WTC Papendorp. De verhuur van het WTC Papendorp is in handen van CBRE, DTZ Zadelhoff en Jones Lang LaSalle.

 

« TERUG NAAR HET OVERZICHT