Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

ING REIM NL verhuurt 11.000 m² kantoorruimte in het gebouw Gelissendomein Maastricht aan Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht N.V.

ING REIM NL en het Mercedes-Benz Customer Assistance Center Maastricht N.V. (CAC) hebben overeenstemming bereikt over een tienjarige huurovereenkomst in combinatie met een upgrading van enkele gebouwen van het kantorencomplex gelegen aan het Gelissendomein 5 te Maastricht.

Het Mercedes-Benz CAC Maastricht huurt hier ruim 11.000 m² kantoorruimte en 300 parkeerplaatsen en verruilt begin 2012, na de upgrading, haar huidige vestiging voor het kantoorgebouw aan het Gelissendomein 5 in Maastricht.

Mercedes-Benz CAC Maastricht is erg blij dat het een nieuw onderkomen heeft kunnen vinden in Maastricht waardoor de overlast voor medewerkers tot een minimum wordt beperkt. Voldoende accommodatie, ruime, vriendelijke ruimtes, voldoende parkeergelegenheid en professioneel beheer waren overtuigende redenen om het Gelissendomein Maastricht te huren.

De huurder werd bij deze transactie begeleid door Jones Lang LaSalle.

Het kantorencomplex is onderdeel van het ING Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van ING Real Estate Investment Management Nederland.

Voor meer informatie:
ING Real Estate Investment Management
Anneke van der Galiën, Global Communication Manager
T + 31 70 3419126, E Anneke.van.der.galien@ingrealestate.com
www.ingreim.com

Over ING Real Estate Investment Management
ING REIM richt zich op het beheer van kwalitatief hoogwaardig vastgoed in alle belangrijke wereldwijde markten met een totaal beheerd vermogen van EUR 66,2 miljard. ING REIM is een van de grootste vastgoedvermogensbeheerders wereldwijd en bedient een breed klantenbestand vanuit vier continenten: Europa, Noord Amerika, Azië en Australië.

ING REIM is onderdeel van ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse origine. ING Groep levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenvoorzieningen aan meer dan 85 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten in ruim 40 landen.

Download het persbericht.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT