Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Dutch Office Fund sluit 2013 succesvol af met vijf nieuwe huurcontracten

Amsterdam, 13/01/14 – CBRE Global Investors heeft de maand december succesvol afgesloten met vijf nieuwe huurcontracten. De transacties vonden plaats in Rotterdam en Amsterdam en hebben bij elkaar betrekking op 10.230 m².

Voor de Rotterdamse transacties werd CBRE Global Investors geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting B.V. Het gaat om de volgende huurovereenkomsten:

 - Refresco Gerber, een reeds zittende huurder in kantoorgebouw ‘Victoria’ op Brainpark III, heeft langjarig verlengd en de vloeroppervlakte uitgebreid met 340 m². In totaal huurt Refresco Gerber nu voor haar hoofdkantoor 1.400 m² in gebouw ‘Victoria’. Refresco is in Europa één van de grootste producenten en distributeurs van frisdranken en vruchtensappen en is november 2013 gefuseerd met branchegenoot Gerber Emig.

- PsyQ, sedert 2008 gevestigd in kantoorgebouw ‘Erasmusstaete’ aan de Max Euwelaan 60-80 op Brainpark I, heeft de huurovereenkomst eveneens langjarig verlengd. PsyQ huurt in totaal 5.600 m² alsmede 137 parkeerplaatsen. PsyQ behoort tot de Parnassia Groep en biedt professionele hulp aan mensen met psychische problemen.

Refresco werd geadviseerd door ZorgVastgoed Advies en de belangen van PsyQ werden behartigd door Amgea Vastgoed Adviseurs, beide uit Den Haag.

In Amsterdam zijn drie nieuwe contracten afgesloten in het UP Office Building aan het IJ en naast het Centraal Station. De verhuur van UP wordt collegiaal door CBRE en DRS verzorgd. Het betreft de volgende huurovereenkomsten:

- Met Tenaris Connections is een contract afgesloten voor 326 m². Huurder is een toonaangevende  leverancier van buizen en aanverwante diensten en toepassingen voor de energie-industrie.

- Met CSM Bakery Supplies is een huurovereenkomst gesloten voor 604 m². Huurder is wereldwijd marktleider op het gebied van bakkerijproducten en CSM biedt voorts een compleet assortiment van de beste bakkerij grondstoffen en - ingredienten.

- Tot slot werd met The Office Operators een huurovereenkomst gesloten ten behoeve van een business center in het UP Office Building. The Office Operators zal in het gebouw tevens de receptiediensten verzorgen en het vergadercentrum managen. Huurder start met een 900 m². The Office Operators biedt slimme, flexibele en voordelige kantoorconcepten aan en bouwt sinds 2009 aan een uitgebreid netwerk van vestigingen door heel Nederland.

Tenaris Connections en CSM Bakery Supplies werden geadviseerd door DRS.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT