Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Global Investors sluit huurovereenkomst met Röhlig Nederland B.V. voor kantoorgebouw Weena 200 in Rotterdam

Amsterdam, 06/11/13 – CBRE Global Investors CBRE Global Investors en Röhlig Nederland B.V. hebben een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 285 m2 kantoorruimte in het kantoorgebouw ‘Weena 200’ aan het Weena 342 in Rotterdam. Röhlig Nederland B.V. is een logistieke dienstverlener met een focus op intercontinentaal zeevracht en luchtvracht. Daarnaast levert Röhlig Nederland B.V. complexe services in Project Logistics en Supply Chain Management. Wereldwijd heeft Röhlig Logistics ca 2.000 werknemers en vestigingen in 31 landen.

In kantoorgebouw ‘Weena 200’ zijn nog een aantal verdiepingen voor de verhuur beschikbaar. Tevens is het mogelijk om in het nieuwe business center concept van het kantoorgebouw, kantoorruimtes te huren vanaf circa 30 m2. Hiermee richt verhuurder CBRE Global Investors zich ook expliciet op de gebruikersmarkt van Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP).

Kantoorgebouw ‘Weena 200’, een landmarkbuilding midden in het Rotterdam Central District, is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors (www.dutchofficefund.nl).

Verhuurder CBRE Global Investors is bij de totstandkoming van deze overeenkomst geadviseerd door vastgoedadviseur De Mik Bedrijfshuisvesting in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle en DTZ Zadelhoff. Huurder Röhlig Nederland B.V. is geadviseerd door een multidisciplinair team van CBRE.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT