Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Global Investors verlengt huurovereenkomst met Houthoff Buruma in kantoorgebouw De Weenatoren in Rotterdam

Amsterdam, 10/09/13– CBRE Global Investors en Houthoff Buruma Coöperatief U.A. hebben overeenstemming bereikt over de langjarige verlenging van de huurovereenkomst voor circa 7.860 m2 kantoorruimte in het kantoorgebouw ‘Weenatoren’ aan het Weena 355 in Rotterdam.

‘Weenatoren’is prominent gelegen in het Rotterdam Central District. De totaal verhuurbare vloeroppervlakte van het gebouw bedraagt circa 10.717 m2. Na verlenging van de overeenkomst heeft ‘Weenatoren’ nog een tweetal verdiepingen voor de verhuur beschikbaar, waarvan de verhuurbare vloeroppervlakte 952 m2 per verdieping bedraagt. Het gebouw betreft een combinatie van woningen en kantoorruimte, heeft een goede bereikbaarheid per openbaar vervoer en voldoende parkeergelegenheid.

Houthoff Buruma is een in Nederland gevestigd advocatenkantoor met meer dan 250 advocaten wereldwijd. Het kantoor biedt advocaten binnen diverse praktijkgebieden aan. Houthoff Buruma heeft naast Rotterdam locaties in onder andere Amsterdam, Londen, Brussel en New York, waardoor zij een internationale dekking kan leveren.

Weenatoren’ is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors (www.dutchofficefund.nl).

Verhuurder CBRE Global Investors is bij de totstandkoming van de overeenkomst geadviseerd door vastgoedadviseur CBRE. Huurder Houthoff Buruma is geadviseerd door Van Gool & Elburg Vastgoedspecialisten

« TERUG NAAR HET OVERZICHT