Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Global Investors sluit huurovereenkomst met Bolton Adhesives voor 1.083 m2 kantoorruimte in Rotterdam

Amsterdam, 06/11/13 – CBRE Global Investors heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten met Bolton Adhesives B.V. voor 1.083 m2 kantoorruimte in het Adriaan Volker Huis in Rotterdam met 23 bijbehorende parkeerplaatsen in de naastgelegen parkeergarage.

Het Adriaan Volker Huis, een landmarkbuilding aan de oostelijke invalsroute van Rotterdam, is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors (www.dutchofficefund.nl). In dit multi-tenant kantoorgebouw is nog 4.839m2 kantoorruimte met bijbehorende parkeergelegenheid voor verhuur beschikbaar.

Bolton Group zal hier haar Europees Hoofdkantoor voor haar Adhesives divisie vestigen. The Bolton Group is een snel groeiend internationaal bedrijf met high quality branded consumer goods wereldwijd. Zij produceren meer dan 50 productlijnen in zowel de Food-, Household Care-, Personal & Health Care en Beauty Care sector. Bolton is o.a. bekend van de merken UHU (www.uhu.com), Bison (www.bison.nl) en Collistar (www.collistar.com).

Bij deze transactie werd verhuurder geadviseerd door De Mik bedrijfshuisvesting, in collegiale samenwerking met DTZ Zadelhoff en Jones Lang LaSalle. DRS Makelaars behartigde in deze de belangen namens huurder.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT