Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

Unieke samenwerking tussen gebouweigenaren en huurders ter optimalisering van Kantorenpark Brainpark 1

Amsterdam, 06/11/13 – Onlangs is, op initiatief van De Mik Bedrijfshuisvesting, de Vereniging voor Eigenaren voor Brainpark 1 (VvE Brainpark 1) in Rotterdam opgericht. In deze unieke samenwerking trekken gebouweigenaren samen op met hun huurders om het fraai gelegen kantorenpark verder te optimaliseren.

De VvE Brainpark 1 heeft als doel om ontwikkelingen op gang te brengen die bijdragen aan de vitalisering en imagoverbetering van Brainpark 1. Daarvoor is de VvE in gesprek met Gemeente Rotterdam ter optimalisatie van de ontsluiting van het park, het aanscherpen van het parkeerbeleid en de instandhouding -en waar nodig het verbeteren- van de infrastructuur en landschapsarchitectuur.

Tijn Rademakers Commercieel Directeur van Chalet Group zegt:“Met de samenwerking van gebouweigenaren en huurders in VvE Brainpark 1 willen wij als initiatiefnemers het kantorenpark een nieuwe boost geven”

De vereniging heeft verder als doel om samenwerkingsverbanden tussen eigenaren en gebruikers te stimuleren. Hiervoor worden diverse contact- en informatie bijeenkomsten belegd. Daarnaast maakt de VvE Brainpark 1 zich hard voor de aanpak van de leegstand, alsmede de promotie en acquisitie van Brainpark 1. Hiervoor trekken diverse, in Brainpark 1 gevestigde bedrijven, samen op.

De VvE Brainpark I is opgericht op initiatief van Vastned offices/NSI,Chalet Group,CBRE Global Investors en Stena Realty BV.

De VvE Brainpark 1 onderhoudt regelmatig contact met de vertegenwoordiging van de huurders en heeft hiervoor onder meer een digitaal belangenplatform ingericht.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT