Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

CBRE Global Investors sluit huurovereenkomst met Nationale Nederlanden voor ca. 22.000 m2 kantoorruimte in Rotterdam

Amsterdam, 06/11/13 – CBRE Global Investors heeft een tienjarige huurovereenkomst gesloten met Nationale Nederlanden voor circa 22.000m2 kantoorruimte in het kantoorgebouw Delftse Poort, gelegen aan het Weena 505, met 199 bijbehorende parkeerplaatsen in de bijbehorende parkeergarage.

Delftse Poort, een landmarkbuilding naast het Centraal Station, midden in het Rotterdam Central District, is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund tezamen met KanAm Grund. CBRE Dutch Office Fund is een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors NL BV (www.dutchofficefund.nl). CBRE Global Investors treedt op als Asset Manager namens beide eigenaren.

Door de renovatie van dit single tenant kantoorgebouw zal een multi tenant landmark gecreëerd worden, waarin levendigheid, comfort, duurzaamheid en kwaliteit een belangrijke rol gaan spelen. Naast het renoveren van de kantooretages, zullen de begane grond en de ontvangstetage een nieuwe uitstraling krijgen, waardoor het gebouw transparanter en opener zal zijn voor de stad.

CBRE Global Investors heeft deze transactie zelfstandig tot stand gebracht, waarbij KanAm Grund werd bijgestaan door CBRE. De belangen van Nationale Nederlanden werden door DTZ Zadelhoff behartigd.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT