Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

WTC Amsterdam verhuurt 4.450 m2 in het tweede kwartaal van 2012

Amsterdam, 24/07/2012 – In het tweede kwartaal van 2012 heeft het Real Estate team van het World Trade Center Amsterdam, geassisteerd door Jones Lang LaSalle, DTZ Zadelhoff en CBRE, opnieuw een fors aantal verhuurtransacties gerealiseerd. Er zijn 10 transacties gesloten met huurders die nog niet eerder gehuisvest waren in het WTC (totaal circa 3.000 m²). Daarnaast verlengden 9 ‘bestaande’ huurders hun overeenkomst. Zij zijn samen goed voor circa 1.150 m². Vier huurders zijn uitgebreid met in totaal 300 m².

In totaal betreffen de transacties in het tweede kwartaal circa 4.450 m². Aan het einde van het tweede kwartaal van 2012 bedroeg de leegstand 3.310 m² en daarmee 2,9% van de circa 115.000 m² kantoorruimte.

Bedrijven gevestigd in het WTC, zijn actief op zowel de internationale als de nationale zakelijke, dienstverlenende markt. Nieuwe huurders met een internationaal bereik zijn onder andere:

•          Schröder, 660 m²
•          Ryan LCC, 340 m²
•          BNY Mellon, 1.080 m²

De huurders die hun contract hebben verlengd of uitgebreid zijn onder andere:

•          Shire International Licensing B.V.
•          Russell Investments Limited
•          Sungard Global Trading
•          AMG Advanced Metallurgical

Suite Offices at World trade Center Amsterdam
WTC Amsterdam speelt in op de vraag naar kleine, flexibele en zelfstandige kantoorruimte. Vanaf medio september biedt WTC
Amsterdam onder de naam Suite Offices volledig ingerichte kantoorruimten aan van circa 20 m2 Verhuurbaar Vloer Oppervlak (5,4 * 3,6 m), welke geschikt en volledig ingericht zijn voor 1 of 2 personen. Het betreft in totaal 23 kantoorruimtes, welke standaard zijn voorzien van meubilair, netwerkbekabeling alsmede draadloos internet, vaste telefoon met optionele telefonisteservice. De schoonmaak en beveiliging is tevens geregeld. Pantry, lounge en vergaderfaciliteiten worden gedeeld. De looptijd is voor onbepaalde tijd en de huurprijs is afhankelijk van de opzegtermijn cq. gewenste flexibiliteit. De eerste units zijn reeds verhuurd.

Over World Trade Center Amsterdam
World Trade Center Amsterdam is een commercieel zakencentrum op de Zuidas; het commerciële en economische hart van Amsterdam met meer dan 115.000 m² kantoorruimte. Naast kantoorruimte beschikt het WTC Amsterdam over een congres- en vergadercentrum, diverse restauratieve voorzieningen alsmede een groot aanbod aan ondersteunende winkels en voorzieningen. World Trade Center Amsterdam richt zich primair op het huisvesten en samenbrengen van bedrijven alsmede hen voorzien van een waaier van diensten die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering en helpt succesvol te zijn.

World Trade Center Amsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Download het persbericht.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT