Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

BarentsKrans huurt prestigieus kantoorgebouw van ING REIM

ING REIM NL en BarentsKrans Advocaten Notarissen hebben overeenstemming bereikt over een langjarige huurovereenkomst, in combinatie met een renovatie van het kantoorgebouw aan de Lange Voorhout 3 in Den Haag. Het betreft het voormalige hoofdkantoor van Verzekeringsmaatschappij ‘De Zeven Provinciën'. ING REIM NL zal het kantoorgebouw volledig renoveren waarna energielabel C zal worden verkregen.

Het kantoorgebouw omvat circa 5.300 m² kantoorruimte en een ondergelegen parkeergarage. BarentsKrans zal eind 2012 haar huidige vestiging aan de Parkstraat verruilen voor het nieuwe, gerenoveerde kantoorgebouw aan de Lange Voorhout 3 in Den Haag.

De huurder werd bij deze transactie begeleid door DTZ Zadelhoff en de verhuurder werd bijgestaan door Jones Lang LaSalle.

Het kantoorgebouw is een belegging van het ING Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van ING Real Estate Investment Management Nederland.

Voor meer informatie:
ING Real Estate Investment Management
Anneke van der Galiën, Global Communication Manager
T + 31 70 3419126, E Anneke.van.der.galien@ingrealestate.com
www.ingreim.com

Over ING Real Estate Investment Management
ING REIM richt zich op het beheer van kwalitatief hoogwaardig vastgoed in alle belangrijke wereldwijde markten met een totaal beheerd vermogen van EUR 65,3 miljard. ING REIM is een van de grootste vastgoedvermogensbeheerders wereldwijd en bedient een breed klantenbestand vanuit vier continenten: Europa, Noord Amerika, Azië en Australië.

ING REIM is onderdeel van ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse origine. ING Groep levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenvoorzieningen aan meer dan 85 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten in ruim 40 landen.

Download het persbericht.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT