Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

Eerste huurders voor gebouw Nieuw Amsterdam

AMSTERDAM, 04 januari 2012 – Het multifunctionele hertontwikkelingsproject nieuwAmsterdam in Amsterdam Zuidoost kan de eerste nieuwe huurders verwelkomen. CBRE Global Investors Nederland is lange termijn huurovereenkomsten overeengekomen met V.O.F. Marmaris en Brasserie Hoekenrode B.V.

V.O.F. Marmaris huurt ca. 338 m² horecaruimte ten behoeve van de vestiging van een mediterraans lounge restaurant. Brasserie Hoekenrode huurt ca. 519 m² horecaruimte voor een brasserie/grand café. Bram Kruit Retail Real Estate Solutions bracht te transacties tot stand namens CBRE Global Investors Nederland.

NieuwAmsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund en wordt momenteel ingrijpend herontwikkeld. Het programma voorziet in 29.000 m² hoogwaardige kantoorruimte, een hotel van 250 kamers, 1.500 m² horeca en 1.300 m² overige voorzieningen. Het eerste kantoorgebouw wordt in april 2012 opgeleverd. De oplevering van de eerste horeca-units staat voor oktober 2012 gepland. In die periode zal ook Stadsdeel Zuidoost begonnen zijn met de herinrichting van plein Hoekenrode gelegen tussen gebouw nieuwAmsterdam en het Station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Download het persbericht.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT