Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

Beleggingsmaatschappij Rijsterborgh Vastgoed B.V. koopt kantoorgebouw Noordhollandstraat 71 te Amsterdam Buitenveldert van ING REIM NL

Vandaag heeft beleggingsmaatschappij Rijsterborgh Vastgoed B.V. het kantoorgebouw aan de Noordhollandstraat 71 in Amsterdam Buitenveldert aangekocht van ING Real Estate Investment Management Nederland (ING REIM NL). Het betreft hier een belegging van het ING Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van ING REIM NL.

Het gebouw is circa 2.900 m2 vvo groot en beschikt over 33 parkeerplaatsen op eigen terrein en is recent grootschalig gerenoveerd. Het gebouw is volledig voor de huur beschikbaar.

Met deze strategische acquisitie verwacht de koper aan de vraag naar kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte nabij de Zuidas te kunnen voldoen. Jones Lang LaSalle trad bij deze transactie op namens Beleggingsmaatschappij Rijsterborgh Vastgoed B.V. DTZ Zadelhoff behartigde de belangen van ING REIM NL.

Voor meer informatie:
ING Real Estate Investment Management
Sara Thijssen, Global Communication Manager
T + 31 70 3419115, E sara.thijssen@ingrealestate.com
www.ingreim.com

Over ING Real Estate Investment Management

ING REIM richt zich op het beheer van kwalitatief hoogwaardig vastgoed in alle belangrijke wereldwijde markten met een totaal beheerd vermogen van EUR 62,4 miljard (per 31 maart 2011). ING REIM is een van de grootste vastgoedvermogensbeheerders wereldwijd en bedient een breed klantenbestand vanuit vier continenten: Europa, Noord Amerika, Azië en Australië.

ING REIM is onderdeel van ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse origine. ING Groep levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenvoorzieningen aan meer dan 85 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten in ruim 40 landen.

Download het persbericht.

« TERUG NAAR HET OVERZICHT