Dutch Office Fund biedt kantoorruimte in hoogwaardige, duurzame kantoorgebouwen

ZOEK OP NAAM

WTC Amsterdam realiseert bezettingsgraad van 97% in 2010

Het Real Estate team van het WTC Amsterdam heeft in 2010 circa 20.500 m² aan verhuurtransacties gerealiseerd, waarvan ruim de helft (10.500 m²) in het 3e en 4e kwartaal. Er zijn 72 nieuwe transacties gesloten voor circa 11.000 m². 21 ‘zittende' huurders, samen goed voor circa 9.500 m², verlengden hun bestaande overeenkomst. Daarmee kent World Trade Center Amsterdam op 1 januari 2011 een bezettingsgraad van 97%.

De nieuwe huurders met een internationale scope zijn onder andere:
• THKazMunaiGaz, 270 m²
• Mitsubishi Heavy Industries, 145 m²
• MK Centennial Maritime, 276 m²
• Internos Real Investors, 314 m²
• Huyzer Doornik Advocaten, 143 m²

De volgende bedrijven verlengden hun overeenkomst of breidden deze uit:
• Composition Capital Partners, 268 m²
• IMC Asset Management, 665 m²
• Panasonic Global Treasury Center, 361 m²
• Infosys Technologies, 305 m²
• 3 stone real estate, 192 m²
• Oyens & van Eeghen, 664 m²
• Europe China Power, 358 m²
• Eni Trading & Shipping, 660 m²

Het WTC Amsterdam Real Estate team werd bij deze transacties geassisteerd door Jones Lang LaSalle, DTZ en CB Richard Ellis.

World Trade Center Amsterdam bevindt zich op de Zuidas, het financiële en economische hart van Amsterdam. Het is een belegging van het ING Dutch Office Fund, een niet-beurs genoteerd vastgoedfonds van ING REIM Nederland.

Het World Trade Center Amsterdam is een multi-tenant complex van internationale allure met een uitstekende bereikbaarheid. Het beschikt over 125.000 m² kantoorruimte, door veel faciliteiten omgeven in een sfeervolle zakelijke ambiance. Het World Trade Center Amsterdam verhuurt kantoorruimte aan zowel de internationale als nationale zakelijke, dienstverlenende markt. In het World Trade Center Amsterdam bevinden zich onder meer service- en winkelruimtes en circa 10.000 m² publieke ruimte. Het biedt huurders een uitgebreid pakket facilitaire diensten; van schoonmaak tot groen voorziening en van beveiliging tot catering. De diverse, kwalitatief hoogstaande dienstverleners, winkels en horeca in de torens en aan het Zuidplein dragen bij aan de prettige, open sfeer waarin gemak centraal staat. In 2010 vierde WTC Amsterdam haar 25e verjaardag.

For information:
ING Real Estate Investment Management
Anneke van der Galiën, Global Communication Manager
T + 31 70 3419126, E Anneke.van.der.galien@ingrealestate.com
www.ingreim.com

Over ING Real Estate Investment Management
ING REIM richt zich op het beheer van kwalitatief hoogwaardig vastgoed in alle belangrijke wereldwijde markten met een totaal beheerd vermogen van EUR 65,3 miljard. ING REIM is een van de grootste vastgoedvermogensbeheerders wereldwijd en bedient een breed klantenbestand vanuit vier continenten: Europa, Noord Amerika, Azië en Australië.

ING REIM is onderdeel van ING Groep, een wereldwijd opererende financiële instelling van Nederlandse origine. ING Groep levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenvoorzieningen aan meer dan 85 miljoen particuliere, zakelijke en institutionele klanten in ruim 40 landen.

Download het persbericht

« TERUG NAAR HET OVERZICHT