Specificaties

Adres Strawinskylaan 1 , Amsterdam
Tot. huuropp. 123890 m²
Multitenant Ja
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Tot. beschikbaar 2347 m²
Huren vanaf 27 m²
Huurprijs vanaf € 250,- m²/jr

Omschrijving

Gelegen in het centrum van de Amsterdamse Zuidas, bevindt zich het World Trade Center Amsterdam (WTC Amsterdam).

World Trade Center Amsterdam is een commerciële ‘wereldstad', bevolkt door zo'n driehonderd bedrijven, die veelal internationaal georiënteerd zijn. Het primaire doel van World Trade Center Amsterdam is het huisvesten en samenbrengen van bedrijven alsmede hen voorzien van een waaier van diensten die hen ondersteunt bij de bedrijfsvoering en helpt succesvol te zijn.

Deze bewezen, succesvolle formule deelt World Trade Center Amsterdam met meer dan driehonderd World Trade Centers wereldwijd, in honderd landen.


Omgeving

De dynamiek en bedrijvigheid in de WTC-gebouwen wordt versterkt door het gevarieerde aanbod van winkels, restaurants en cafés. Maar ook andere dienstverleners, zoals een stomerij, reisbureau, kapper, en kinderopvang brengen gemak en gezelligheid.

Al de voorzieningen en faciliteiten grenzen aan de levendige openbare pleinen en binnenruimtes. De hoge kwaliteit wordt niet alleen gewaardeerd door de ‘WTC-bewoners', ook bewoners en medewerkers uit de omgeving zijn graag geziene bezoekers. Maandelijkse lunchconcerten en wisselende kunstexposities dragen bij aan de prettige, ‘internationale' sfeer.


Bereikbaarheid

Bedrijven, gevestigd in het WTC, profiteren van de centrale ligging aan de ring van Amsterdam, met een trein- en metrostation in de directe nabijheid. Met de trein is de internationale luchthaven Schiphol Airport in slechts zes minuten te bereiken. Het historisch centrum van Amsterdam vergt een tram- of metroritje van nog geen tien minuten.