Specificaties

Adres Lange Voorhout 3 , Den Haag
Tot. huuropp. 0 m²
Multitenant Nee
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Tot. beschikbaar 5232 m²
Huren vanaf 0 m²
Huurprijs vanaf € 0,- m²/jr

Omschrijving

De Zeven Provinciën is een prestigieus kantoorgebouw gelegen aan een van de bekendste straten van Den Haag, het Lange Voorhout. Het kantoorgebouw ter grootte van 5.232 m2 heeft een zeer representatieve uitstraling met een natuurstenen gevel en is gelegen op een prominente plek, tegenover het hoofdgebouw van de Raad van State. Onder het gebouw is een parkeergarage met een capaciteit voor 31 auto’s. De Zeven Provinciën wordt volledig gerenoveerd in 2012.


Omgeving

De statige gebouwen aan het Lange Voorhout zijn veelal 17e en 18e eeuws, zij geven dit gedeelte van Den Haag allure. Het merendeel van de gebouwen is aangemerkt als gemeente- of rijksmonument. Vele bekende nationale en internationale ondernemingen hebben aan het Lange Voorhout hun vestiging evenals diverse ambassades waaronder de Amerikaanse, Engelse, Zweedse, Zwitserse en de Spaanse Ambassade. Tevens zijn hier diverse restaurants gevestigd zoals de Taste, de nieuwe Saur, Bristroquet en de Posthoorn, het befaamde hotel "hotel Des Indes" alsmede de Pulchri Studio, Diligentia en museum Het Paleis.


Bereikbaarheid

De Zeven Provinciën is gelegen in het centrum van Den Haag. Het kantoorgebouw is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed te bereiken. Trein, tram en busvoorzieningen bevinden zich op loopafstand en de A12 (Utrecht), A13 (Rotterdam), A4 en A44 (Schiphol/Amsterdam) zijn dichtbij.