Specificaties

Adres Jaarbeursplein 22 , Utrecht
Tot. huuropp. 7573 m²
Multitenant Ja
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Tot. beschikbaar 1394 m²
Huren vanaf 265 m²
Huurprijs vanaf € 185,- m²/jr

Omschrijving

Het gebouw Sypesteyn is deel van een drietal klassiek uitziende kantoorgebouwen aan het Jaarbeursplein. Het Jaarbeursplein heeft in de afgelopen jaren bewezen een geliefde locatie te zijn voor een breed scala aan kleine en middelgrote ondernemingen. Sypesteyn bestaat uit acht bouwlagen en een groot archief in de kelder (circa 750 m²). De acht bouwlagen met in totaal circa 7.500 m² kantoorruimte
zijn ieder gemakkelijk op te splitsen in twee afzonderlijk verhuurbare units (circa 450 m²).


Omgeving

Kantoorgebouw Sypeteyn is gelegen aan het Jaarbeursplein direct naast de ingang van het centraal station Utrecht. Dit maakt dat alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Op het centraal station zelf zijn al een aantal horecagelegenheden maar ook het centrum van Utrecht is zeer goed te bereiken. Het gebied rondom het centraal station zal de aankomende jaren ingrijpende veranderingen ondergaan die het gebied nog aantrekkelijker zullen maken. Een goed voorbeeld hiervan is de komst van het nieuwe Stadskantoor en een nieuwe ov-verbinding die langs het gebouw zal lopen.

 


Bereikbaarheid


Auto
Sypesteyn heeft aan het Jaarbeursplein een absolute toplocatie qua bereikbaarheid binnen Utrecht. De ligging is centraal in het land en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Het gebouw is gelegen vlak naast het belangrijkste openbaarvervoersknooppunt van Nederland. Ook zijn de grote uitvalsnelwegen A2 en A12 snel te bereiken en daarmee bent u binnen 40 minuten in Amsterdam of Schiphol.

OV
Met centraal station Utrecht direct naast het gebouw gelegen is het waarschijnlijk het best bereikbare kantoorgebouw van heel Nederland. Met meer dan 150.000 reizigers per dag is Utrecht Centraal het drukste treinstation van het land. Door de centrale ligging van het Station zijn alle grote steden en de luchthaven direct bereikbaar met de trein.