Utrecht Hojel City Center Fase II

Specificaties

Adres Croeselaan 15 , Utrecht
Tot. huuropp. 15741 m²
Multitenant Ja
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Tot. beschikbaar 1228 m²
Huren vanaf 0 m²
Huurprijs vanaf € 205,- m²/jr

Omschrijving

Naast het Jaarbeurscomplex en het Centraal Station staat in het hart van Utrecht het kantorencomplex Hojel City Center. Het complex is gebouwd in twee fasen. Het gebouw van de tweede fase nodigt uit tot binnenkomen. In het gebouw is ruimte en het gevoel van ruimte belangrijk. Vanachter de binnengevels is er zicht op de patio en het gebruik van veel hout zorgt voor een warme sfeer. Binnen vinden bezoekers makkelijk de weg in het overzichtelijke gebouw met prettige werksfeer.


Omgeving

Hojel City Center is gelegen in het stadscentrum van Utrecht, een internationaal georiënteerd vestigingsmilieu. In de directe omgeving zijn SNS REAAL, NS, Rabobank, AXA en SHV gehuisvest. De locatie beschikt over een ruim aanbod aan voorzieningen in de omgeving. In het nabijgelegen Hoog Catharijne zijn diverse restaurants en winkels te vinden.


Bereikbaarheid

Hojel City Center heeft een toplocatie. De ligging is centraal in het land en gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg. Het kantoor is gelegen aan hét verkeers- en openbaar vervoersknooppunt van Nederland. Met per dag meer dan 150.000 in- en uitstappers en meer dan 900 vertrekkende treinen is Utrecht Centraal het drukste treinstation van Nederland, het station biedt verbindingen met alle grote steden in Nederland. Tevens zijn de grote uitvalswegen A12 en A2 snel te bereiken vanuit Hojel City Center. Luchthaven Schiphol en Amsterdam bevinden zich op 40 minuten rijden.