Specificaties

Adres Weena 505 , Rotterdam
Tot. huuropp. 65676 m²
Multitenant Ja
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Tot. beschikbaar 17242 m²
Huren vanaf 700 m²
Huurprijs vanaf € 215,- m²/jr

Omschrijving

Midden in het bruisende hart van de stad en pal naast Rotterdam Centraal ligt Delftse Poort, een kantorencomplex met een omvang van ca 66.000m2. Delftse Poort is een van de meest herkenbare gebouwen van Rotterdam. Met de afronding van een grote renovatie biedt het een werkplek voor iedere organisatie en een compleet nieuwe werkbeleving. Gevestigde corporates, startups, non-profits en bedrijven uit de creatieve sector maken in Delftse Poort inmiddels gebruik van een uitgebreid service aanbod en eersteklas dienstverlening. Grote en kleine werkruimtes, volledige verdiepingen, flexplekken, meeting spaces, een gym, diverse koffie- en eetgelegenheden, een lounge en game space.

Meer informatie over dit gebouw kunt u vinden op www.delftsepoort.nl


Omgeving

De Delftse Poort bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam, Op het snijpunt van cultuur, business, winkelen en dynamiek. De directe omgeving biedt u werkelijk alles wat u als ondernemer binnen handbereik wilt hebben zoals restaurants, hotels, congresruimten, banken en winkels. Naast de hoogbouw van De Delftse Poort zijn ook de Millenniumtoren, de Weenatoren en het Weenacenter gesitueerd aan het Weena.


Bereikbaarheid

De Delftse Poort is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De Delftse Poort is gelegen aan het stationsplein van Station Rotterdam Centraal, dat alle mogelijke openbaar vervoerverbindingen biedt waaronder de hoge snelheidslijn naar luchthaven Schiphol. Ook is de reistijd vanaf de snelweg rond Rotterdam naar het Weena zeer comfortabel, en in vergelijking met andere steden filevrij.