Amsterdam nieuwAmsterdam Gebouw

Specificaties

Adres Hoekenrode 1 , Amsterdam
Tot. huuropp. 40360 m²
Multitenant Ja
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Tot. beschikbaar 1600 m²
Huren vanaf 678 m²
Huurprijs vanaf € 200,- m²/jr

Omschrijving

nieuwAmsterdam Gebouw is centraal gelegen in Amsterdam Zuidoost, direct naast NS Station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Het gebouw wordt op dit moment ingrijpend herontwikkeld. Aan de buitenzijde wordt een nieuwe gevel geplaatst.

Ook wordt het glasoppervlak vergroot. In de plint van het gebouw zullen diverse voorzieningen komen, gedacht kan worden aan horecavoorzieningen, health & fitness en een kinderdagverblijf. Aan de binnenzijde wordt het gebouw volledig vernieuwd en onder meer voorzien van nieuwe installaties, plafonds en toiletten.


Omgeving

nieuwAmsterdam is gelegen aan het Hoekenrode plein. Dit plein vormt de verbinding tussen enerzijds de ArenA Boulevard en anderzijds het winkelcentrum Amsterdamse Poort. Door de gemeente wordt het plein heringericht, hier zal een mix komen van hoogwaardige horecagelegenheden en dienstverleners. De ArenA Boulevard en de Amsterdamse Poort bieden een breed pallet aan entertainment- en retailvoorzieningen. In de directe omgeving hebben ING, British Telecom, Endemol en American Express zich al gevestigd.


Bereikbaarheid

nieuwAmsterdam ligt tegenover het Amsterdam Bijlmer ArenA station waar alle transportmogelijkheden voor handen zijn.

Het station is een van de belangrijkste ov-knooppunten van de regio met trein, bus, metro en taxi-voorzieningen. De reistijd van Amsterdam Bijlmer Arena station naar Amsterdam centraal is ongeveer 16 minuten. Ook zijn belangrijke snelwegen (A2, A10) gelegen op een paar autominuten.