Specificaties

Adres Schipholboulevard 105 , Schiphol
Tot. huuropp. 55471 m²
Multitenant Ja
Beschikbaarheid Direct beschikbaar
Tot. beschikbaar 2028 m²
Huren vanaf 25 m²
Huurprijs vanaf € 360,- m²/jr

Omschrijving

Het WTC Schiphol Airport kantorencomplex is gelegen op een unieke locatie in het hart van AirportCity Schiphol, op loopafstand van het terminalgebouw en al haar faciliteiten. Het is hierdoor uitermate geschikt voor bedrijven die zelf of voor hun klanten veel gebruik maken van de luchthaven en de uitstekende bereikbaarheid over de weg en het openbaar vervoer. Het WTC Schiphol Airport bestaat in totaal uit acht moderne kantoortorens. De kopse kanten van het complex bieden een schitterend uitzicht over de dynamiek van de luchthaven en de omgeving.


Omgeving

WTC Schiphol Airport bevindt zich in het hart van AirportCity Schiphol, waar meer dan 60.000 werknemers werken bij meer dan 544 internationale bedrijven. In de directe omgeving van WTC Schiphol Airport zijn business centra, internationale hotels, banken, supermarkten, restaurants en winkels te vinden.


Bereikbaarheid

WTC Schiphol Airport ligt letterlijk in het dynamische hart van de luchthaven en is in alle opzichten uitstekend te bereiken.

De kantoren zijn vlakbij de afrit van autosnelweg A4 en nabij de A5 en A9. Het treinstation ligt direct onder het winkelcentrum Plaza en de terminal van de Luchthaven Schiphol. Er zijn verbindingen naar alle grote steden in Nederland en Europa. Voor de terminal ligt het busstation met diverse buslijnen van Sternet, een uitgebreide taxistandplaats en de halte van de Zuidtangent.