Specificaties

Adres Herengracht 582 , Amsterdam
Tot. huuropp. 1355 m²
Multitenant Nee
Beschikbaarheid Niet beschikbaar
Tot. beschikbaar 0 m²
Huren vanaf 0 m²
Huurprijs vanaf € 0,- m²/jr

Omschrijving

Herengracht 582 en 584 bevat 6 kantoorlagen met een totale omvang van 1.355 m2. De verdiepingen zijn intern met elkaar verbonden waardoor een kantoorgebouw ontstaat. Dit Rijksmonument is gelegen aan de Amsterdamse grachtengordel, midden in de presitigeuze 'Gouden Bocht' en in 1999 volledig gerenoveerd. 


Omgeving

Dit object is gelegen in het hart van de stad aan de Herengracht, de eerste en de mooiste van de drie belangrijkste grachten. De huizen aan de Gouden Bocht werden gebouwd om indruk te maken en zijn - voor Nederlandse begrippen - groot, en de naburige gebouwen zijn de thuisbasis van bekende namen als Deutsche Bank, Hogan Lovells, KBC, Viktor & Rolf en Guerrilla Games .


Bereikbaarheid

Vanwege de centrale ligging en de directe omgeving van de Leidsestraat en de Vijzelstraat is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer uitstekend. Trams 1, 2 en 5 lopen door de Leidsestraat en de trams 16, 24 en 25 via de Vijzelstraat en beide bieden directe verbindingen naar de belangrijkste treinstations. Te zijner tijd zal de nieuwe Noord-Zuidlijn worden uitgevoerd onder de Vijzelstraat. Het object is ook makkelijk bereikbaar met de auto en de reistijd vanaf de ringweg A10 ligt op ongeveer 10 minuten. Er zijn diverse (openbare) parkeerplaatsen en parkeergarages in de directe omgeving op 5 minuten loopafstand.